Over ons

Deze thuiswerktijd brengt ons terug naar de kern: hoe kun je mensen verbinden, motiveren en inspireren als er techniek tussen zit? Wij hebben elkaar gevonden in de uitdaging om dát met de Thuiswerkshow voor elkaar te krijgen!

Otto Wijnen

Erik Kuperus

Peter Ros

Otto Wijnen
Spreker, presentatiecoach én leuk bezig met video. Ik mag al jaren op congressen de lach brengen met mijn ludieke ‘fakespeech’. Op die congressen verbaasde ik me erover dat het weinig sprekers lukt om een dergelijke verbinding te maken met hun toehoorders. Ik heb me daarom geschoold in het coachen en trainen van sprekers en nu help ik bevlogen professionals die verbinding wél te maken. En te spreken vanuit echtheid, emotie en energie. Daarmee wordt het voor de toehoorders een stuk leuker om een event bij te wonen.

Erik Kuperus
Ik help, al meer dan 25 jaar, bedrijven met zinvolle bijeenkomsten. Ik geloof in de kracht van ontmoeten en verbinden. Ik maak ruimte voor al die zaken die irrationeel zijn, maar superbelangrijk en stel heel veel vragen. In de vorm lijkt het op improvisatiecabaret, op dagvoorzitterschappen, op event-design, op workshops, op trainingen en op coaching. Uiteindelijk ben ik vooral mezelf. Ik ben druk bezig de wereld een betere plek te maken, mezelf te ontwikkelen en terwijl ik dat doe veel lol te hebben. Leuke dingen doen, met leuke mensen!

Peter Ros
Als ondernemer, spreker en auteur ben ik vooral bezig met de dynamiek van technologie én gedrag van mensen. Het fenomeen ‘kenniswerker’ (wat de meeste van ons inmiddels zijn), heeft al jaren mijn aandacht. Hoe ga je om met die overvloed aan informatie, tools en netwerk. Nu er meer mensen dan ooit thuiswerken stijgt de digitale vaardigheid enorm, maar schreeuwt de emotionele (verbinding) en energetische (ritme) kant daarnaast om aandacht. De Thuiswerkshow gaat daar aandacht aan besteden!